Luchtbehandeling

Met luchtbehandeling is elk gewenst resultaat haalbaar in termen van temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit. Luchtbehandeling omvat een combinatie van elementen die Ventilatiebedrijf.nl ook los aanbiedt. De essentiële onderdelen van een luchtbehandeling systeem zijn in ieder geval:

  • Ventilatie of afzuiging
  • Airco (temperatuur regeling)
  • Luchtbevochtigers
  • Eventueel luchtfilters

Een luchtbehandelingskast wordt geïnstalleerd in het plafond of de muur. Vaak worden geïntegreerde systemen gebruikt die voor de klimaatbeheersing in een heel gebouw zorgen. Hierbij zorgt de airco voor de temperatuurbeheersing, de luchtbevochtigers zorgen met behulp van stoom voor de juiste luchtvochtigheid en de ventilatoren zorgen voor de distributie van de behandelde lucht. Voor meer informatie over de werking van de losse onderdelen kunt u kijken op de specifieke pagina’s.

Wilt u een geïntegreerd systeem? Ventilatiebedrijf.nl levert en installeert systemen van alle gerenommeerde merken. Omdat wij landelijk werken zijn de prijzen bij ons vaak wat lager dan bij de concurrentie! Neem dus snel contact op voor meer informatie of vraag een offerte aan!