Luchtbevochtigers

Droge lucht is een aanslag op de luchtwegen. Aan het einde van de dag zit u met een droge keel en met een beetje pech een verkoudheid. Daarom is het belangrijk om ook de luchtvochtigheid in de ruimtes waar u werkt en woont binnen nauwe grenzen te houden. De luchtbevochtigers van Ventilatiebedrijf.nl helpen u een comfortabel en gezonde luchtvochtigheid te behouden, ook bij continue gebruik van airco.

Airconditioners onttrekken het vocht uit de lucht. Dit kan voordelig zijn. Droge lucht is bijvoorbeeld beter voor documenten en veel machines. Echter kan te droge lucht oncomfortabel worden en een droge keel geven. Bovendien levert droge lucht schade op aan houten meubels en vloeren, en aan houten muziekinstrumenten. Een derde reden om de luchtvochtigheid in de gaten te houden is dat in droge lucht deeltjes in de lucht zoals allergenen minder makkelijk neerslaan. Daardoor zullen in droge lucht vaker allergische klachten optreden. Drie goede redenen dus om in droge omgevingen en ruimtes waar constant de airco aanstaat luchtbevochtigers te installeren.

Wij bieden kleine handzame systemen voor thuis, industriële integrale luchtbehandelingssystemen en alles ertussenin. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, of u nu een grote of een kleine behoefte aan luchtvochtigheid hebt! Vraag snel een offerte aan!